Nagy Dávid földmérő mérnök

-

Nagy Dávid földmérő mérnök

Nagy Dávid földmérő mérnök

Nagy Dávid vagyok. Okleveles Földmérő és Földrendező mérnök. Az ország egész területén vállalok földmérési, vagy azzal kapcsolatos mérnöki munkákat. Több mint 10 éves földmérői tapasztalat és a több száz elvégzett munkának köszönhetően minden földmérési és ingatlan-nyilvántartási problémával kapcsolatban rendelkezésre tudok állni.
Múltbeli munkáim során a földmérés összes területére betekintést nyerhettem és azokat a földmérői technológiákat a gyakorlatban is rendszeresen alkalmaztam. Ezáltal az évek során komoly szakmai tapasztalatot szereztem. Mind a lakossági-kataszteri / földhivatali földmérési munkák, mind a mérnökgeodéziai feladatok a munkám részét képzik.
0 év
földmérői tapasztalat
0 órán
belüli árajánlatküldés

Földmérő feladata

A földmérés a kisebb vagy nagyobb kiterjedésű felmérésekkel, birtokhatárok, épületek, építmények mérnöki műtárgyak kitűzésével (helyszíni meghatározásával), szintezéssel és részletpontok meghatározásával, eltérések kimutatásával foglalkozik. Ezenkívül a földmérő feladata az összes földhivatali földmérési munka (változási vázrajzok és egyéb dokumentációk) elkészítése. Természetesen ezen mindegyikével fordulhat hozzám. Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi linken keresztül:

Földmérő szolgáltatások

Épületfeltüntetés

Amennyiben meglévő épülethez hozzáépítés vagy valamilyen módosítás történt, esetleg a telken új épületek, építmények épültek, önnek Épületfeltüntetésre van szüksége.

Telekmegosztás

Egy meglévő telekből több önálló telek kialakítása. A munka eredménye egy adott telek kettő vagy több részre történő felosztása esetén megosztási változási vázrajz.

Használati megosztás

Ha egy telken több tulajdonos van és szeretnék elhatárolni a területeket, viszont a telket nem szeretnék vagy nem lehet új telkekre osztani. Ebben az esetben az ingatlan használati megosztása szükséges.

Szolgalmi jog bejegyzés

Amennyiben egy telek tulajdonosa másik ingatlant vagy ingatlanokat meghatározott módon és területen használja vagy használni akarja (például átjárási, vízelvezetési, gázvezeték szolgalmi jog stb..)
Bemutatkozás
Kapcsolat
Close Search Window