Épületfelmérés

-

Épületfelmérés

Épületfelmérés

Az épületfelmérési munka során milliméter pontosságú alaprajzot készítek bármilyen méretű és alakú épületről. A 3D épületfelmérés elkészítéséhez nagy pontosságú Leica lézeres távolságmérőt, digitális szoftvert és ha az épület alakjától, fekvésétől vagy méretéből adandóan szükséges, mérőállomást is alkalmazok.
A precíz lézeres épületfelmérésből nyert adatokból a legújabb szerkesztő szoftverek segítségével pontos alaprajzot készítek amit bármilyen célra fel lehet használni.
A felmérés eredményéül elkészített alaprajzokat és homlokzatrajzokat fel lehet használni többek között:

Az épületfeltüntetés menete

  1. Első lépés a helyszíni mérés előkészítése. Megszerzek minden meglévő alaprajzot, helyszínrajzot és a hatályos jogi határokat és a épületeket tartalmazó földhivatali térképi állományt, ami szükséges lehet a lézeres épületfelméréshez.
  2. Helyszíni szemlét végzek. Eldöntöm hogy milyen mérési módszerekkel és milyen műszerekkel kell majd elvégeznem a 3D épületfelmérést
  3. A következő lépés a helyszíni felmérés amely során megmérem a munka elkészítéséhez szükséges természetbeni állapotot: a telken fellelhető összes épületet kívül és belül is. Azon belül az összes nyílászárót, falakat, szerkezeti elemeket, szintkülönbségeket és az összes lényeges elemet.
  4. Az épületfelmérés során megmérem még a telekhatár sarokpontjait, szomszédos telkek közterületről elérhető telekhatár sarokpontjait is
  5. Miután elvégeztem az összes szükséges lézeres épületfelmérést, elkészítem az összes munkarészt.

Az épületfelmérés ára

Az épületfelmérési munka kiinduló árairól az Árlistában tájékozódhat.
Az épületfelmérés ára a következő tényezők alapján módosulhatnak:
Mivel a munkadíj sok tényezőtől függ, nem lehet minden munkára érvényes díjakat meghatározni. Csak az előzetesen megbeszélt költségek és munkadíj van mely az adott munka méretéhez van igazítva.

Ajánlatkérés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Épületfelmérés
Kapcsolat
Close Search Window